Stamina endrer navn og tilbyr flere nye tjenester

Denne uken melder Stamina-kjeden at det kommer flere endringer på treningssentrene i Sortland og på Stokmarknes, og andre steder i Norge. Endringen trer i kraft etter sommerferien.
Nyheter

En av endringene er et navneskiftet. Det nye navnet blir Family Sports Club. I forbindelse med navneskiftet, vil de fleste sentrene få egen oppgradering med nye treningssentre og oppussing der det er behov. På grunn av det nye navnet, vil sentrene også få ny logo.

– Det er flere grunner til at vi bytter navn, men det du kan være sikker på er at vi beholder våre gode verdier om å gjøre folkfriskere, samme lokaler og personer på senteret ditt, sier administrerende direktør Trygve Hagen til selskapets hjemmeside.

Stamina Trening har tidligere vært en del av Stamina Group.

–  Da Stamina Trening ble kjøpt av Norsk Treningshelse, ble vi nødt til å bytte navn siden vi ikke lenger er en del av Stamina, sier den administrerende direktøren til hjemmesiden.

I tillegg til navneendringen, blir det også flere nye tjenester.

–  Vi vil fortsette vårt arbeid med å tilby deg flere tjenester som hjelpe deg å holde deg frisk og rask.  Dette inkluderer blant annet noen av tjenestene vi tidligere har tilbudt gjennom FRISK helsemedlemskap, som online lege, psykologtjenester, personlig trening, kosthold og mye mer, står det å lese på hjemmesiden.