SVs ordførerkandidat i Sortland:

– To så gode skoler skal selvsagt ikke legges ned

– Jeg er overrasket over at Ap skifter mening midt i valgkampen, men jeg synes det er veldig gledelig. SV hadde uansett planlagt å jobbe for å oppheve nedleggelsen av Maurnes og Sigerfjord. To så gode skoler, med så høyt elevtall skal selvsagt ikke legges ned.

Partiveteranen Jørunn Adeleid Drevland og ordførerkandidat for SV i Sortland, Christian Torset, da de la fram partiets program for de kommende fire årene på en stand på Sortland torg tidlig i valgkampen.   Foto: Thor-Ivar Guldberg

Nyheter

Det sier Sortland SV sin ordførerkandidat, og leder i Nordland SV, Christian Torset i en kommentar til VOL. Hans parti mener også at vedtaket om å legge ned Sigerfjord og Maurnes skoler må omgjøres. Han vurderer sjansen for at det blir flertall for en ny skolestruktur som god.