Stort 40-årsjubileum

Hot Club de Norvège til Sortland og Nyksund

Det smått legendariske bandet Hot Club de Norvège er på veiene med sin store 40-års jubileumsturné. Til helgen gjester de Sortland Jazzfestival og Nyksund.

Jon Larsen og Gildas Le Pape - Hot Club de Norvege 2019.  Foto: Pressemelding

Nyheter

Høstens hotteste eventyr blir Hot Club de Norvèges store 40-års jubileumsturné sammen med Hallgeir Pedersen. Legendarisk Django-musikk med de originale pionerene i genren, lyder det i en pressemelding fra bandet.

– Det er nå to år siden sist Hot Club de Norvège var i Nord-Norge, og mye nytt har skjedd; Ex-Satyricon-gitaristen Gildas Le Pape har blitt fast medlem i kvartetten, og på denne ene turnéen blir selveste Hallgeir Pedersen med som gjest. Det blir med andre ord gitar-extravaganza som aldri før, og en hyllest til Django Reinhardt, opplyser bandet.

Denne turnéen blir forøvrig siste mulighet til å høre gitaristen Jon Larsen live. Fra nyttår begynner den 18 år gamle gitarvirtuosen Ola Erlien i Hot Club de Norvège, mens Jon Larsen takker av etter 41 år sammenhengende på veien.

– Så denne turnéen blir historisk. Genuin Django-musikk av internasjonalt kaliber. Hotte hilsener fra Hot Club de Norvège.

Hot Club de Norvège spiller på Sortland på lørdag og i Nyksund på søndag.