Studiosending direkte fra 12:45: Reaksjoner på fagmilitært råd

Tirsdag klokken 13:00 kunngjør forsvarssjefen sitt fagmilitære råd. Vi er på plass i studio for å følge fremleggingen.

​Forsvarsjefens råd skal inngå i regjeringens arbeid med ny langtidsplan for forsvarssektoren. Planen gjelder for årene 2021–2024, og den skal behandles av Stortinget før sommeren 2020. Vi kommenterer innholdet i rådet og snakker med berørte parter i vår region. Det er en samsending med Vesterålen Online og HT.no. Sendingen starter kl 12:45.

Nyheter

Tirsdag 8. oktober klokken 13.00 vil forsvarsminister Frank Bakke-Jensen få overlevert det fagmilitære rådet til forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen.

Med programledere Espen Mowinckel Pettersson og Tone Anita Karlsen, skal vi forsøke å se på hva det er forsvarssjefefen faktisk kunngjør og hva det vil ha å si for Andøy, Vesterålen, Harstad og Evenes på kort og lang sikt.

Vi vil ha aktuelle gjester i studio. I tillegg har vi reporter Jørn Aune på plass i Oslo.

Klikke deg inn fra 12:45 for å følge direktesendingen.