50 millioner brev og pakker kom fram til jul

Dermed kan de ansatte i Posten ta en velfortjent juleferie – etter å ha vært gjennom årets hektiske og morsomste periode.

Sorteringsmaskinene for pakker i Trondheim har gått på høygir hele desember, men nå er de slått av. Bjørn-Tore Olsen og Terje Møller kan trygt ønske god jul. 

Nyheter

– I forbindelse med julen går nesten fem millioner registrerte pakker gjennom vårt system. I tillegg sendes et tilsvarende antall småpakker som brev. Legg på ti millioner julekort og julebrev og 30 millioner vanlige brev, så blir totalantallet rundt 50 millioner, sier pressesjef John Eckhoff i Posten i en pressemelding.

Han ber fortsatt om at alle som ikke har hentet pakker på postkontorer eller i Post i Butikk gjør det før stengetid i dag. Lille julaften lå det fortsatt over 200.000 uavhentede pakker rundt omkring i landet.

– Jeg vil også takke alle de som jobber i butikkene som har Post i Butikk, og som har håndtert den enorme mengden pakker med pågangsmot, humør og god kundeservice, sier John Eckhoff.