Halvdan Sivertsen til Fæsterålen

På selveste 70-årsdagen til en av Norges mest kjente og kjære artister lanserer Fæsterålen Halvdan Sivertsen. Han kommer rett fra headliner-spot på Parkenfestivalen helga før, til Fæsterålen 2020.
Nyheter

Dette melder Fæsterålen i en pressemelding.

– Vi skal lage «tykjeliv», vi skal ha det artig og vi skal vi skal ha allsang. Og du er hjertelig velkommen, sier Sivertsen.

70-årsjubilanten har gitt ut en rekke prisbelønte album og vært en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene. Musikken hans er brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan Sivertsen for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

– Halvdan står utrolig sterkt i alle aldersgrupper. Han er en musiker og showmann uten sidestykke, så dette blir en fest på alle måter, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Høy allsangfaktor

Med slagere som «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i Vinterland» og «Ti Tusen Tommeltotta» er det duket både for romantiske øyeblikk og allsang på en gang:

– Halvdan på Fæsterålen må jo bli en høydare av ei nordnorsk feiring. Vi er sikre på at Nord-Europas beste publikum kommer til å la seg rive med, sier festivalsjefen.

Fra før av er Keiino, Hank Von Hell, TIX og Jenny Cecilia Berggren fra Ace of Base klare for årets Fæsterålen.