Fire trailere involvert i ulykke. To mennesker omkom

Klokken 22:30 onsdag kveld fikk politiet melding om en alvorlig trafikkulykke på E6 ved Tømmernes i Hamarøy kommune.
Nyheter

Til sammen fire trailere var involvert. To trailere var kollidert front mot front. Ytterligere to trailere har kommet fra sørsiden og den ene har kjørt inni den forankjørende, mens den andre klarte å styre eget kjøretøy ut i grøfta. Alle fire kjøretøy er norskregistrerte.

– To sjåfører er dessverre bekreftet omkommet på stedet. En svensk statsborger i 30-årene, bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms. De pårørende er varslet, opplyser Tommy Bech, operasjonsleder, Nordland politidistrikt.

De andre to involverte betegnes som lettere skadd og er kjørt til Nordlandssykehuset i Bodø.

– Årsaken til ulykken er ikke kjent, etterforskning pågår. Det rapporteres for øvrig om glatt veibane og til dels vanskelige kjøreforhold på stedet. Politiet har i gjennom natten gjennomført tekniske undersøkelser på stedet i samarbeid med Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen. De involverte kjøretøy blir fraktet bort og skal undersøkes ytterligere., opplyser Bech.