Både guttene og jentene klare for semi i volley-NM

Region nord er i semifinalen for både guttene og jentene og er dermed sikret å spille om medalje i U16-NM for regionlag.

Guttelaget til region Nord har en liten peptalk under NM i helga.  Foto: Håvard Hamansen Wallstad.

Nyheter

Mange volleyballspillere fra Sortland VBK og Øksil deltar på U16-NM for regionlag nå i helga, der våre gutter og jenter representerer region nord. Guttelaget har 8 vesterålinger, der 5 er fra Sortland VBK og 3 fra Øksil. Jentelaget har 8 spillere får våre kanter, med 2 fra Sortland VBK og 6 fra Øksil.

Vesterålingene har bidratt stor på begge lagene.

Øksil melder på sin Facebook-side at siste kamp i går for guttenes del mot Trøndelag, endte i en overbevisende 2-0 seier. Dermed gikk guttene ut som nr. 2 i sin pulje.

I dag møtte de Sogn og Fjordane som ble nr. 3 i sin pulje.

– Og for en kamp det ble. Storspill i første sett og sifrene 25-11 ga mye selvtillit. Men i andre sett spilte motstanderlaget seg opp til en solid ledelse. Guttene hentet seg likevel inn, og halvveis ut i settet var poengene like. Så gikk Sogn og Fjordane i fra igjen og hadde settball på 24-20. Nord klarte å holde hodet kaldt, og god serving og spill endte i 26-24 til nord, og dermed 2-0 seier, rapporterer Øksil.

Dermed er det semifinale for guttene i morgen mot Hordaland og alt kan skje.

Jentene møter Øst i semifinalene kl 09.00 i morgen tidlig, rapporterer Håvard Hamansen Wallstad til Vol.