Fant død person på branntomt i Hamarøy

Politiet fant en død person på branntomt i Hamarøy kommune.
Nyheter

Dette melder Nordland politidistrikt i ei pressemelding.

– Etter omfattende søk i branntomta på Bognes ble det i går kveld funnet en død person. De pårørende til den savnede mannen er underrettet om funnet, sier Aslak Finvik, politioverbetjent ved Innhavet lensmannskontor.

– Politiet gjør de nødvendige etterforskingsskritt for å få fastslått identiteten på den døde personen. Det er ingen ting som indikerer at dette skulle være en noen annen enn den savnede. Brannårsaken er det for tidlig å si noe om, den vil vår videre etterforskning kunne avdekke, legger Finvik til.

Det var natt til onsdag det brøt ut brann i en bolig, og det ble da ikke opprettet kontakt med beboeren, som er savnet etter brannen.


Mann i 70-årene savnet etter boligbrann i Nordland

En bolig på Bognes i Hamarøy kommune brant onsdag morgen ned til grunnen. Huseieren, en mann i 70-årene er savnet, opplyser politiet.