Hun blir politisk rådgiver for fiskeri- og sjømatministeren

Vanja Terentieff er utnevnt som politisk rådgiver for fiskeri- og sjømatministeren Geir Inge Sivertsen.

Vanja Terentieff  

Nyheter


Terentieff er født og oppvokst i Vardø og er nå bosatt i Tromsø. Terentieff kommer fra stillingen som daglig leder på Høyres Nord-Norgekontor som har det daglige ansvaret for Høyre i Nordland, Troms og Finnmark.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer. Jeg er vokst opp i en by og en region hvor fisk og hav alltid har vært og er en viktig ressurs, sier hun. Terentieff gleder seg veldig til å ta fatt på jobben og de nye arbeidsoppgavene, sier hun i en pressemelding.

– Det blir helt klart en ny arbeidshverdag og jeg gleder meg veldig - ingen tvil om det. Kofferten er pakket og mandag møter jeg på jobb i Oslo for nyutnevnte fiskeri- og sjømatminister Geir-Inge Sivertsen i pressemeldingen:

Tidligere verv i Høyre:

  • Kommunestyrerepresentant i Vardø
  • Fylkessekretær i Nordland Høyre
  • Fylkestingsrepresentant i Nordland
  • Fylkessekretær i Troms Høyre
  • Daglig leder på Høyres Nord-Norgekontor
  • Politisk rådgiver for byrådslederen i Tromsø
  • Byråd for næring, kultur og idrett i Tromsø
  • Kommunestyrerepresentant i Tromsø