Trafikkulykke i Langvassbukt

Nyheter

Fredag formiddag rykket nødetatene ut til en trafikkulykke i Langvassbukt på Fv. 85 der en lastebil og en personbil kolliderte. Det var tre involverte personer i forbindelse med hendelsen.

– Det som skjedde var at personbilen kom fra Lødingen, mens vogntoget kom motsatt vei. I krysset har vogntoget sklidd inn i og truffet bakre delen av personbilen. I tillegg sakset et annet vogntog som kom bak. Flere andre vogntog måtte stoppe opp, forteller operasjonsleder ved Nordland Politidistrikt, Tommy Beck.

Vegen var en liten periode sperret i forbindelse med uhellet. Ifølge Beck er det nå trafikkregulering på stedet slik at det er mulig å komme seg forbi. Det ble bestilt bergingsbil til både bil og vogntog.

– Vogntoget som sperret veien er fjernet, og så skal vi fjerne de andre involverte vogntogene etter hvert, slår Beck fast.