Vesterålen legevakt ringes ned av bekymrede innbyggere. Ber folk tenke seg om

Vesterålen interkommunale legevakt kommer med oppfordring etter stor pågang.
Nyheter

– Vesterålen interkommunale legevakt opplever stor pågang fra personer med generelle koronaspørsmål og milde luftveissymptomer. Det tar mye av hjepepersonellets tid og kan i verste fall blokkere for innringere som virkelig trenger hjelp, skriver legevaktordninga i Vesterålen i ei pressemelding.

De viser videre til HelseNorge sin informasjonsside om korona, som kan være med på å svare på mange spørsmål om viruset.

– Du kan også ringe informasjonstelefonen for spørsmål om korona 815 55 015. Åpningstider: Hverdager 8-18 og helg 10-16. Kun personer som trenger akutt helsehjelp skal kontakte helsevesenet. Personer i karantene skal ikke testes! Karantereglene MÅ etterleves og de oppdateres stadig. Følg med på Folkehelseinstituttet - FHI., opplyses det.