Team Rynkeby til Vesterålen

Team Rynkeby God Morgon Arctic er et sykkellag som jobber for å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Alle inntekter fra sponsorer, enkeltpersoner og lag går uavkortet til barnekreftforeningen. Nå kommer de til Vesterålen.

Deler av Team Rynkeby.  Foto: Josu Media

Nyheter

Laget fra Arctic har deltakere fra Tromsø, Narvik, Harstad, Vesterålen og Lofoten. I tillegg til selvfølgelig ha syklister på laget er det mekanikere, følgebiler, mediateam, medisinsk team og ett serviceteam som sørger for mat og annet viktig underveis

- Ettersom vår «Tour de Paris» beklageligvis ikke lar seg gjennomføre i år vil vi som plaster på såret - både for syklister som har trent ett helt år for årets tur, samarbeidspartnere som har betalt for å vises på draktene våre og ikke minst til å stimulere til att næringslivet og reiselivet lokalt får en oppgang. Vi skal sykle fire etapper og vi starter 3. juli med å sykle fra Svolvær, og sykler hele veien opp til Nordens Paris; Tromsø, heter det i en pressemelding fra laget.

DAG 1 fredag 03.07 Svolvær - Harstad

Vi starter i Svolvær 3.juli og sykler til Harstad. Dette blir en etappe på 176 km.

DAG 2 lørdag 04.07 Harstad – Narvik

Dag 2 skal vi sykle ruta Harstad – Narvik på 112 km.

DAG 3 søndag 05.07 Narvik – Finnsnes

Vi sykler fra Narvik til Finnsnes, det er en etappe på 147 km. Dette blir en tøff rute med hele 2990 høydemeter.

DAG 4 mandag 06.07 Finnsnes – Sommarøy

Vi sykler fra Finnsnes og til mål på Sommarøy, en etappe på 103 km. Dette blir også en etappe med mange høydemeter.

Selv om turen bare har fire sykkeletapper så stilles det høye krav til syklistene. Nordnorske veier er av helt annen standard enn mange av de europeiske både i hensyn til kvalitet, topografi og trafikk. Ikke minst så er værgudene ikke bestandig helt på lag med oss her i nord.

Gi oss gjerne ett vennlig tut eller ett vink hvis du ser oss. Vi prøver å la trafikken gå så smidig som mulig, men det kan hende du av og til blir liggende bak oss noen ekstra sekund. Vit da att vi sykler for att alle barn og unge skal ha en tryggere og bedre framtid. Mye av midlene vi får inn brukes faktisk også lokalt her i nord via forskning på barnekreft på UNN i Tromsø.

Vi i Team Rynkeby God Morgon – Arctic er glade for å kunne gjennomføre denne turen, ikke minst har vi en fantastisk og spektakulær natur og for å profilere alle de gode samarbeidspartnerne våre, men vi får også vist oss frem for fremtidens søkere til veldedighetsslaget vårt. Hvert år byttes omtrent halve laget ut med nye søkere. Det er bare å søke. Kriteriene for å bli med er i grove trekk att du ønsker å gjøre noe godt for andre, samtidig som du gjør noe godt for deg selv og at du liker å ha det gøy.

Tour de Arctic er en verdig og flott avslutning på årets innsamling til barnekreftforeningen.