Drøye 100 kunder fortsatt uten strøm i Vesterålen

Som en følge av stormen onsdag, mistet i overkant av 600 nettkunder hos Trollfjord og Vesterålskraft, strømmen. De fleste har fått den tilbake
Nyheter

Da VOL tar kontakt med LOVE Driftssentral torsdag formiddag, får vi opplyst at drøye hundre kunder i Vesterålen fortsatt er strømløse. Vesterålskraft har en håndfull enkeltkunder uten strøm, men disse får sannsynligvis igjen strømmen i løpet av formiddagen.

Når det gjelder Hadsel er situasjonen litt annerledes.

– Det er en feil på høyspentnettet på yttersiden. 110 kunder er rammet og er fortsatt uten strøm. Vi er i gang med feilretting. I tillegg har vi mistanke om en feil nr. to, som vi også er i gang med å feilrette, sier Erik Storeide ved Lovedriftssentral til VOL litt før klokken 10.00 torsdag.

På spørsmål om når disse kundene kan forvente å få strømmen tilbake, svarer han:

– Det jobbes på spreng, og vi håper at de får den i løpet av dagen, men det er vanskelig å si for sikkert, slår Erik Storeide fast.