Rykket ut til brann

Det er meldt om en brann i Havnegata på Sortland.

  Foto: Marius Birkeland

Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen.   Foto: Marius Birkeland

Nyheter

Meldingen fra 110-sentralen kom på Twitter 11.10.

Ifølge 110-sentralen har de ikke oversikt over brannen ennå. Brannvesenet er på vei til stedet.

Ifølge en oppdatert melding på Twitter klokken 11.25, denne gangen fra politiet, er det snakk om et branntilløp på en adresse i Havnegata. Tilløpet skal ha vært i det elektriske anlegget i bygget. Brannvesenet skal raskt ha fått branntilløpet under kontroll.

Branntilløp i Havnegata på Sortland

Ingen personer skal ha blitt skadet i brannen, men det er meldt om en del røyk i området selv etter brannen ble slokket.

Innsatsleder Morten Engen Jacobsen:

– Vi fikk melding om brannen i Havnegata og at det kom røyk ut av en trafo-boks da jeg kom frem. Det viste seg å være brann i el-anlegget. Brannvesenet var kjapt på plass og holdt brannen i sjakk med pulverapparat frem til kraftlaget fikk kuttet strømmen. Heretter vil brannvesenet bare kjøle ned med vann, opplyser han.

  Foto: Marius Birkeland