Kjenner ikke brannårsaken på Godfjordeidet

Tirsdag kveld brøt det ut brann i en bil ved Godfjordeidet i Sortland.. Politiet opplyser onsdag formiddag at det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen.

Bil står i fyr.

En bil tok fyr i Godfjord tirsdag kveld.   Foto: Marius Birkeland

Nyheter

Seksjonsleder for etterretning, forebyggende og etterforskning ved Sortland lensmannskontor, politioverbetjent Anne Margrethe Kleczka, opplyser til VOL onsdag formiddag at politiet fikk melding om brann i kjøretøy den 24.11.20 cirka klokka 20:08.

– Nødetatene rykket ut og da politiet kom frem til stedet var kjøretøyet utbrent. Personer på stedet ble avhørt, men det er for tidlig å si hva som kan være årsaken til brannen. Det er ikke meldt om personskade i forbindelse med brannen, sier politioverbetjenten til VOL.

En bil tok tirsdag kveld i fyr ved Godfjordeidet i Sortland, meldte politiet på Twitter.

Meldingen om brannen ble lagt ut klokka 20.14. Alle nødetatene rykket ut til skadestedet.

Mari Lillestø ved Politiets Operasjonssentral opplyste til VOL tirsdag kveld klokka 21.30 at brannvesenet raskt fikk kontroll over brannen. Personene i bilen kom seg raskt ut og det er ikke meldt om noen personskader i forbindelse med brannen ved Godfjordeidet.

– Det er meldt om at brannen oppsto plutselig og kom fra ventilasjonsanlegget i bilen, opplyser hun.

Da VOL snakket med operasjonssentralen, hadde nødetatene akkurat forlatt skadestedet.

Bilen er utbrent og ble hentet i løpet av natten.