Hun er ny leder av NAV i Bø

Gro-Marina Henriksen er den som skal lede NAV-kontoret i Bø fremover.

Gro-Marina Henriksen skal lede NAV-kontoret i Bø fremover.   Foto: NAV

Nyheter

Det melder NAV i en pressemelding.

Henriksen har vært konstituert som leder siden november og fikk til slutt jobben da NAV skulle ansatte ny fast sjef.

Den nye lederen har vært ved NAV i Bø siden 2008 og har jobbet som veileder tidligere.

I pressemeldingen sier hun at hun trives godt i NAV, der hun siden 2003 har jobbet med mennesker som har nedsatt arbeidsevne. Hun blir motivert av å gi mennesker nye muligheter og finne løsninger for enkeltpersoner. Og hun opplyser også at hun liker å jobbe tett opp mot arbeidsgivere.

- Det er interessant å jobbe som leder. Mens jeg har vært konstituert, har jeg lært veldig mye, sier hun.

Hun har i tillegg bred erfaring fra en rekke ulike jobber før hun kom til NAV. Den nye NAV-lederen i Bø, er også fra kommunen. Hun har tidligere jobbet i fiskeindustrien, vært lærer, jobbet i butikk og på bensinstasjon og har også drevet egen kiosk.

Henriksen er utdannet økonom og har også tatt intern utdanning i NAV. Hun er ifølge pressemeldingen tobarnsmor og liker fjellturer og slalåmkjøring.

Det er to ting hun ønsker å ta tak i når hun nå går i gang med den nye jobben.

- Vi skal bli bedre til å følge opp ungdommer som faller utenfor skole og arbeidsliv, i tillegg til at vi skal jobbe mer markedsrettet ut mot arbeidsgiverne, sier hun.

NAV-direktør i Nordland, Cathrine Stavnes, er glad for at Henriksen har takk ja til jobben i Bø.

- Vi er trygg på at hun er rett person på rett plass. Ingen kjenner markedsområdet bedre enn henne og hun har både kunnskap og engasjement omkring vårt viktige arbeid i NAV. Vi ønsker henne velkommen med på laget, sier Stavnes i pressemeldingen.