Vesterålsleger mener at koronareglene er viktigere etter virusmutasjonen

Smittevernlege Martin Larsen Drageset i Hadsel og kommuneoverlege Mette Røkenes i Sortland, mener smittevernreglene er enda viktigere nå når den muterte varianten av koronaviruset har kommet til Norge.

Smittevernlege Martin Larsen Drageset i Hadsel mener at de nasjonale koronareglene er viktigere enn før nå når den nye varianten av koronaviruset sprer seg i Norge.   Foto: Øyvind Aukrust

Nyheter

– Folkehelseinstituttet sier at de tiltakene man gjør sørpå er viktige, men at det fortsatt er de generelle tiltakene som er viktigst. Vi må bruke dette som en påminnelse om å begrense nærkontakter, holde avstand, ha god hygiene og holde seg hjemme ved de letteste symptomer. Hvis man har litt vondt i halsen, har litt hodepine og føler seg litt uggen er det fryktelig viktig at man holder seg hjemme og blir testet, poengterer Martin Larsen Drageset.