Forsøker å unngå dyr rettssak

I et forsøk på å komme frem til en minnelig løsning, og unngå en potensielt millionkostnad ved en rettssak, skal kommunestyret og kontrollutvalget i Hadsel ha møte med Fazenda eiendom for å orienteres om saken.

Kostbar butikk: Hadsels politikere skal få en grundig gjennomgang av opprydningsprosessen på Coop Extra-tomta i Stokmarknes, som til nå har kostet kommunen over 12 millioner kroner.  Foto: Arkiv: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Kilder VA har snakket med sier at det er et forsøk på en minnelig løsning, men at Hadsel kommune uansett vil tape penger på det. Men tapet vil forhåpentligvis bli mindre enn ved en eventuelt tapt rettssak, hvor kommunen kan risikere å måtte betale motpartens saksomkostninger på toppen av sine egne. I absolutt verste fall, kan Hadsel kommune risikere å måtte betale nær 20 millioner kroner for å få en ny dagligvarebutikk til Stokmarknes.