Endelig åpnet dørene igjen:

Kulde og snø gir utlånstrafikk på BUA

- Det går jevnt med skøyter og flere har vært innom for å høre om ski, sier frivillig Amalie Senneset på BUA Stokmarknes.

Mye utlån: - Det har gått mye av både skøyter og ski, nå som vinteren har kommet og vi har fått åpnet dørene igjen, sier frivillig i BUA, Amalie Senneset.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

Mens mange helst hadde sett at snøen som kommer ned hadde uteblitt, er det for andre en gyllen mulighet til å komme seg ut i naturen, være sosiale og endelig begynne på nyttårsforsettene. Ifølge Amalie Senneset på BUA på Stokmarknes, som åpnet i 2019, har det vært en markant økning i antall besøkende etter at de kunne ta imot kunder igjen, siden de i likhet med de aller fleste BUA-stasjonene rundt om i landet måtte stenge ned, i den perioden da nordmenn søkte skogens ro mer enn noen gang.