Flere nye utdanninger på Stokmarknes

Til høster starter Nord Universitet opp desentraliserte digitale studier for sykepleiere, grunnskolelærere og barnehagelærere. – Det har blitt verre og verre å få tak i kompetent arbeidskraft, sier HR-sjef i Sortland kommune Brita Kleivan, som håper utdanningene vil bidra til å bøte på den vanskelige situasjonen.

Til høsten starter Universitetet Nord opp flere desentraliserte studier. HR-sjef i Sortland kommune Brita Kleivan (til venstre) og studiestedsleder for Nord Universitet på Stokmarknes fortalte om de nye utdanningene på en pressekonferanse i dag.   Foto: Øyvind Aukrust

Nyheter

På en pressekonferanse i dag fortalte Barbro Fjellheim Holm, som er studiestedsleder på Stokmarknes, og HR-sjef i Sortland kommune Brita Kleivan om de nye utdanningene.