Utsetter fire år gammel sak for å prioritere fire år gammel sak

Arbeidstilsynet hadde tilsyn med brannstasjonene i Andøy i mai 2017. Like lenge har Andøy kommune jobbet med forslaget om 30-sone på Andenes. Nå utsettes dette ytterligere for å prioritere brannstasjonene.

UTSETTES: I august 2018 gjennomførte Ørjan h. H. Vøllestad en stille protest utenfor rådhuset på Andenes , i håp om å få fortgang i behandlingen av innbyggerforslaget fra 2016 om 30-sone i sentrum av Andenes. rådmannen, som tidligere har lovet at saken skulle være ferdig utredet 1. desember i fjor, varslet mandag ytterligere utsettelse for å prioritere arbeidet med arbeidsmiljøet for brannmannskapene i Andøy. Det saken har ligget siden juli 2017.  Foto: Arkivfoto: Tony Gulla Sivertsen

Nyheter

Arbeidstilsynet gjorde vedtak om tiltak for for bedring av arbeidsmiljøet ved brannstasjonene i Andøy 20. juli 2017.