Blodig mann i Sortland sentrum

  Foto: Cecilie Jenssen

Nyheter

Politiet meldte klokken 21.30 i kveld om flere meldinger om mann i bar overkropp, som ropte og gestikulerte i Sortland sentrum. Han var blodig i ansiktet, melder politiet.

Overfor VOL utdyper politiets operasjonssentral og sier det har vært et slagsmål av en eller annen sort mellom to personer, og at de har kontroll på én beruset person.

– Omstendighetene rundt vet vi ikke mer om akkurat nå. Politiet har startet undersøkelser for å avdekke de faktiske forhold, opplyser politiets operasjonssentral til VOL klokken 22.10.

Klokken 23.00 fikk VOL en ny melding om en politiaksjon i sentrum. Politiets operasjonssentral opplyser til VOL at det var en pågående aksjon i sentrum, uten videre utdyping. Etter det VOL kjenner til sparket politiet inn en dør til en bolig i sentrum. Politiet var utstyrt med skjold og våpen, fikk VOL opplyst.

Ut i fra politiets twittermeldinger mandag kveld, virker det som den siste hendelen må ses i sammenheng med den første. Klokken 23.12 skriver politiet at de har kontroll på mistenkte i saken og etterforskning starter.