Tilbake i normal drift

Bøheimen bo- og behandlingssenter er tilbake i normalt gjenge.

Bøheimen åpner igjen.   Foto: Tommy Hansen

Nyheter

Det melder smittevernlege i Bø, Anders Svensson, i en pressemelding tirsdag formiddag.

Bøheimen har vært nedstengt som følge av korona-utbruddet i kommunen, men i pressemeldingen opplyser Svensson at det nå er kommet svar på alle prøvene som var tatt av beboerne på institusjonen. Alle svarene var negative.

- Det er derfor ikke lenger nødvendig å opprettholde karantene og andre tiltak knyttet til sykehjemmet og omsorgsboligene på Bøheimen. Fra i dag tirsdag 23. februar er det igjen åpent for besøk og alle tilbud driftes som normalt, opplyser Svensson i meldingen.

Mandag kveld meldte Bø kommune og smittevernlegen at det var i alt tre positive korona-prøver i kommunen. Bøheimen ble stengt for å redusere smittespredningen.