Familie på fem flytter fra Harstad til Åse til påske, men står muligens uten barnehageplass

Kine-Marita Eines (33) tar med seg familien sin på fem og flytter hjem til Åse til påske. – Det er et stort problem at vi ikke får barnehageplass. Spørsmålet er om Andøy vil ha nye innbyggere, sier hun.

Kine-Marita Eines (34) og Kristoffer Skavhaug, flytter til Åse med barna Leonard (6), Alma (2) og Ida Olette (8) til påske. De har ikke fått barnehageplass. – Vi flytter hjem uansett, men det er ikke sikkert at de som ikke har den samme tilknytning, tenker det samme, sier Eines. foto: MHBA 

Kommunen kan ikke legge opp til at alle skal flytte på den delen av året når barnehagene har opptak.

Kine-Marita Eines
Nyheter

Eines har lest artikkelen i Andøyposten 12. februar, om Sandra Birkeland som ikke fikk full barnehageplass til datteren sin på Andenes.