Formannskapet i Sortland vil ha storstilt veisatsing:

Karl-Erling Nordlund: – Vesterålsgata er en flaskehals for alle, og ikke bare Sortland

I dag la ordfører i Sortland, Karl-Erling Nordlund (Sp), varaordfører Tove Mette Bjørkmo (Ap) og Christian Torset (SV) fram formannskapets innspill til ny Regional transportplan og Nasjonal transportplan.

Formannskapet i Sortland vil ha en storsatsing på samferdsel i Vesterålen i Nordlands nye regionale transportplan. I dag la Tove Mette Bjørkmo (AP), Karl-Erling Nordlund (Sp) og Christian Torset (SV) fram formannskapets innspill til planen for pressen.   Foto: Øyvind Aukrust

Nyheter

I en uttalelse som ble vedtatt i formannskapsmøtet 25. februar gikk formannskapet i Sortland sammen om en rekke innspill til Regional transportplan (RTP) og Nasjonal transportplan (NTP), som skal vedtas senere i år.