Bryggebygging skapte temperatur: – Her er det ikke en kjeft som går forbi

Ei badebrygge i Budalsneset i Hadsel kommune skapte temperatur i teknisk hovedutvalg, men utvalgsleder Trude Lind mente det skulle hardt gjøres å lene seg på at området skal være tilgjengelig for alle som et argument for å si nei.

Ikke tungt trafikkert: Det er på nordspissen av Budalsneset at utvalget sier ja til at en hytteeier får bygge en bade- og fiskebrygge. Så lenge den skiltes som tilgjengelig for alle.  Foto: Skjermdump

Nyheter

Søknaden omfatter tillatelse til å bygge en badeplattform i strandsonen på en fritidseiendom i Bretvik, nærmere bestemt Budalsneset i Sløverfjorden. Badeplattformen skal brukes til bading, fiske og fritidsaktivitet. Plattformen vil bestå av impregnert plank understøttet med tre betongsøyler. Det skal også festes fjellbolter i bakkant. Det vil bli montert bade-/redningsstige, heter det i søknaden.