Anmelder Finans-Karlsson til politiet

Sortlending Einar Wiklund: – Jeg vil anmelde de som har frarøvet oss pensjonister store verdier

En gruppe investorer i Nord-Norge anmelder Per-Erik Karlsson i skandaleselskapet KBR til politiet, etter at 60 millioner kroner er borte. Karlsson svarer at han ikke har tatt pengene.

Pensjonist Einar Wiklund (72) på Sortland i Vesterålen er en av flere investorer i Nord-Norge som nå går sammen om å anmelde direktør Per-Erik Viking Karlsson i skandaleselskapet Kbr Capital Partners til politiet.  Foto: Øyvind Aukrust.

Nyheter

Pensjonist Einar Wiklund (72) på Sortland er en av flere investorer i Nord-Norge som nå går sammen om å anmelde direktør Per-Erik Viking Karlsson i skandaleselskapet Kbr Capital Partners til politiet. Wiklund drev i mange år flere butikker på Sortland og i Harstad, og sier at han av prinsipp alltid anmelder folk som stjeler fra han.