Økonomien i Hadsel Eiendom KF:

Bassenget på innlandet får fortsette

I alle fall inntil videre. Det ble klart i kommunestyrets møte hvor de enstemmig bevilger 350 000 kroner til drift av bassenget. Men det murres blant de folkevalgte om økonomien til det kommunale eiendomsforetaket.

Godt vedlikeholdt: Vaktmester Frank Simonsen har grunn til å være stolt over bassenget på Innlandet. I kommunestyrets møte torsdag ble det klart at bassenget fortsatt skal være åpent.  Foto: Idar Ovesen

Nyheter

Saken gjaldt innsparingsbehov i Hadsel eiendom KF og Teknisk etat, på henholdsvis to millioner kroner og en million kroner. Hadsel eiendom har ved gjentatte anledninger sagt at rammene de har å jobbe med er for trange, og at dette i verste fall kan bety stengte dører, dårligere renhold og vedlikehold som på sikt vil bety at de kommunale byggene vil bli enda dyrere å vedlikeholde.