Tannlegesituasjonen i Andøy:

Nordmo er ikke fornøyd etter møte med fylkesråden

Ordfører Knut Nordmo sier at fylkesråd Kirsti Saxi er såre fornøyd med tannlegetilbudet i Andøy. – Det er visst helt greit at voksne må reise til Harstad og Stokmarknes for tannlege, sier Nordmo.

Ordfører Knut Nordmo er skuffet over fylkesrådens manglende vilje til å avhjelpe en vanskelig tannhelsesituasjon i Andøy. – Jeg kan ikke tolke det annerledes enn at hun er såre fornøyd med at folk må reise til Harstad, Stokmarknes og Svolvær for å løse akutte og ordinære tannlegebehov, sier han. alle   Foto: mette-helene berger Amundsen

Nyheter

Som Andøyposten/VOL skrev nylig, fikk ikke fylkespolitiker Beate Bø Nilsen (H) gjennomslag for revurdering av Risøyhamn tannklinikk i fylkestinget. Etter nedleggingen har det vist seg umulig for voksne å få tannlegetime på nyåpnede Andøy tannklinikk på Andenes. Saxi uttalte i fylkestinget at hun ville gå i dialog med Andøy kommune om situasjonen.