Ungdomsbedrift fra Hadsel vgs er best i Nordland

Fredag gikk fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Nordland av stabelen. Cor Meum UB fra Hadsel vgs stakk av med fire priser og ble kåret til fylkets beste ungdomsbedrift.  

Ungdomsbedriften Cor Meum UB fra Hadsel vgs skal konkurrere om å bli Norges beste ungdomsbedrift i april.  Foto: Ungt entreprenørskap Nordland

Nyheter

– Dette var veldig overraskende, vi er storfornøyd! Det viser at vi har et produkt som har stort potensiale, og at næringslivet også har tillit til det. Vi har stor tro på at spillet vårt kan bidra til økt kunnskap livredning for neste generasjon. Det som lekes eller spilles, fester seg godt hos de små – og hvorfor ikke lage et spill med et så viktig tema, sier Brage Olsen Lind, daglig leder i Cor Meum UB, i en pressemelding fra Ungt Entreprenørskap Nordland.