Utforkjøring på Austvågøy

En bil med fem personer har kjørt utfor veien.
Nyheter


Det er politiet som melder om utforkjøringen på sin Twitter-konto.

Ifølge meldingen har ulykken skjedd på ved Jenslibukta på E10 på Austvågøy. Ulykken skjedde på Hadsel-sida av Austvågøya, noen kilometer fra kommunegrensa mot Vågan.

Den første meldingen fra politiet går ut på at det ikke er meldt om noen personskader på de involverte. Det skal ha vært fem personer i bilen. Nødetatene er på vei, meldes det fra politiet like over klokka 17.30 tirsdag ettermiddag.

Fra Politiets operasjonssentral får VOL opplyst at det var to voksne og tre barn i bilen. Alle ble sjekket av helsepersonell på stedet og erklærte seg uskadd etter hendelsen. Det er heller ikke noen mistanke om at promille skal være involvert.

– Det blir opprettet undersøkelsessak, opplyses det fra operasjonssentralen.