Rema 1000 med rekordår i nord, men sliter i Tromsø: – Leverer sinnssyke resultater

Tromsø har ikke lenger «verdens største Rema 1000-butikk», men Remas toppsjef Ole Robert Reitan har «ambisiøs plan» for Nord-Norge.

Daglig leder Kete Bjørnå (til venstre) på Rema 1000s butikk på Veitasenteret i Tromsø hadde størst nedgang i inntekter av kjedens butikker i Nord-Norge i fjor. Kristina Antonsen som drev Rema-butikkene på Tomasjord og Kvaløysletta i Tromsø fikk et sterkt resultat. Det samme gjorde Kjetil Haugsnes i Alta.  

Nyheter

Pandemien førte både til rekordhøye inntekter og kraftig fall i omsetning blant de 70 butikkene Rema 1000 har i Nord-Norge. Mens flere butikker i Tromsø ble rammet av færre turister og økt konkurranse, har mange av Remas butikker utenfor storbyene historisk gode resultater.