Reagerer på utfylling av sentrumsnær strandperle: – Et utbredt problem

Leder av Melbu og omegn lokalutvalg, Harriet Baade, er ikke nådig i kritikken mot utfyllingen av den såkalte Olgafjæra på Melbu. – Her har stranda vært tilgjengelig i en mannsalder, for alle på Melbu, sier hun.

Reagerer: Kari Aas, Johan Walle og leder Harriet Baade i Melbu og omegn lokalutvalg reagerer på at strandområdet "Olgafjæra" utenfor Melbu er langt mindre tilgjengelig enn før.   Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

I en klage på utfyllingen av fjæra og den påfølgende manglende adgangen til den normalt godt besøkte skjulte strandperlen ved Gulstad på Melbu, peker Baade på at det er få godt tilgjengelige områder i strandsonen igjen i området. Med den planlagte utbyggingen i Sjøgata også på horisonten, bør områdene tas vare på.