Reagerer sterkt på at Nkom skal flyttes

Denne uken ble det kjent at Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sin avdeling i Lødingen blir flyttet til Tromsø. Dette reagerer Christian Torset, andrekandidat til Stortinget for SV i Nordland sterkt på.

– Å flytte arbeidsplasser fra en liten kommune i Nordland til Nord-Norges største by er ikke innafor. Det er det motsatte av distriktspolitikk, sier Christian Torset, andrekandidat for på Stortinget for Nordland SV.  Foto: Thor-Wiggo Skille

Nyheter

– Når vi snakker om utflytting av arbeidsplasser og styrking av distriktene, handler det om desentralisering for å skape vekst i alle deler av landet. Å flytte arbeidsplasser fra en liten kommune i Nordland til Nord-Norges største by er ikke innafor. Det er det motsatte av distriktspolitikk, sier han i en pressemelding.