Uvedkommende tok seg inn i leiligheten til Marita mens hun var på jobb:

– Kattene lå vettskremte under sofaen

Mandag formiddag opplevde Marita Johannessen at en eller flere uvedkommende hadde vært inne i leiligheten hennes mens hun var på jobb. – Utrolig ekkelt, og det verste er å vite at det har vært folk her hvor jeg skal føle meg trygg, sier hun.

Det viktigste: Som styreleder i dyrebeskyttelsen, betyr kattene hun har i sin omsorg utrolig mye for Johannessen. - De er det absolutt viktigste for meg, sier hun etter hendelsen mandag.  Foto: Privat

Nyheter

Johannessen sier til VA tirsdag formiddag at hun allerede mandag skiftet ut låsen på døra til leiligheten på Søndre på Stokmarknes. Hun låste døren da hun dro på jobb om morgenen. Tilfeldighetene ville at naboen, som vanligvis reiser på jobb før henne, denne dagen hadde noen ærender før jobb.