Derfor må du nå booke time i banken på forhånd

DNBs kontor på Sortland har det siste året snakket med rekordmange kunder gjennom forhåndsbookede møter. For å tilpasse seg endret kundeatferd, må alle som skal møte fysisk i banken booke dette på forhånd.

– Tilbakemeldingene fra kundene har vært svært gode, og dette er noe vi fortsetter med fremover, sier Erlend Hagen, finansrådgiver i DNB på Sortland.  Foto: Arkivfoto/Øyvind Aukrust

Nyheter

Ifølge Erlend Hagen, finansrådgiver ved DNB sitt kontor på Sortland, har de i løpet av de siste årene sett at kundene i stadig større grad løser hverdagsbank selv digitalt. Dette gjelder for 9 av 10 kunder, samtidig som at banken har fått tilbakemelding på at de setter pris på forhåndsbookede møter når de skal møte fysisk i banken. For å tilpasse seg dette, endrer derfor DNB slik at alle som skal møte fysisk i banken må booke time på forhånd. Bladet Vesterålen har tidligere omtalt dette.