Dette er styret i Visit Vesterålen AS

Som kjent har Visit Vesterålen endret organisasjonsform til å bli et aksjeselskap. Tirsdag ble styret i Visit Vesterålen AS presentert.

Dette er styret: Første rekke (venstre): Ann Karina Jakobsen, Daglig leder Ringstad Resort AS, Camilla Illmoni, Daglig leder Andøy Reiseliv SA, Yngve Rodal, Hotelldirektør Quality Hotel Richard With og Astrin Berthinussen, daglig leder i Visit Vesterålen AS. Andre rekke (høyre): Per Gunnar Johnsen, kommunedirektør Lødingen kommune, Torgeir Larsen, eier og styreleder Myre Kysthotell AS, Stein-Inge Pedersen, Daglig leder Deadline Media AS og styreleder Lina Vibe, leder for Hurtigrutemuseet og prosjektleder for det nye Hurtigrutemuseet på Stokmarknes.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Nyheter

I styret finner man representanter fra ulike deler av Vesterålen og næringslivet, fra kommunesektoren til markedsføring og hotellbransjen.