– Viktig tiltak for bolyst

– Utfordringen vår er å enten ta alt sjøl, eller være med på et større prosjekt sammen med andre hvor det blir mer effektive løsninger, sier kommunedirektør Ola Morten Teigen om sanitæranlegg på Hersandvollen og de andre hadselstrendene.

Perle: Hersandvollen på Melbu er en av flere strender på Hadseløya hvor det er planlagt sanitæranlegg. Kommuneadministrasjonen jobber nå for å finne ut om de skal kjøre løpet alene eller i et større samarbeid med RenoVest.  Foto: Arkiv/Per Eivind Knudsen

Nyheter

Ifølge Jan Steffensen, kommunestyrerepresentant for MOS, skal han i samtaler med kommuneadministrasjonen ha fått det fremlagt at det eksisterer planer om å opprette sanitæranlegg på blant annet Hersandvollen. Det skal også ha blitt klargjort at dette bør være en kommunal eller offentlig oppgave. Hvorvidt det blir noe av i år, eller om det må vente til neste år, kommer derimot an på både administrasjonen og politikerne, men også RenoVest.