– Sortland trenger en kampsportarena

Denne uken var Norges Bokseforbund på besøk med spillerutvikler Bjørn Osvald Askedalen hos Sigerfjord bokseklubb.

Norges Bokseforbund på besøk hos Sigerfjord bokseklubb  Foto: Torill Monsen-Abelseth, leder Sigerfjord IL

Nyheter

Spillerutvikleren var med på vårens siste treningsøkt og var imponert over oppmøte, på 15 boksere i alderen 10-17 år, opplyser leder for Sigerfjord IL, Torill Monsen-Abelseth i en melding til VOL.

Målet med turen var å hjelpe bokseklubbene til å stifte bekjentskap med forbundet, skape samarbeid med andre klubber og informere om endringene som blir gjort i forbundet. Alle kretser blir omgjort til regioner. Sigerfjord kommer under Region Nord, som omfatter bokseklubber fra Ålesund til Hammerfest.

– Nå er det bare på sin plass at Sortland får sin egen kampsportarena. Treningen ble avsluttet med pizza og brus til alle deltakerne. Vi ønsker nye og gamle boksere velkommen tilbake til høsten, sier Monsen-Abelseth.