Veivedlikehold:

Stengte veier, manuell dirigering og lysregulering flere steder i regionen

I ukene fremover vil det bli gjennomført vedlikeholdsarbeid på veier flere steder i regionen.

På Sortlandsbrua er det lysregulering denne uken.  Foto: Marius Birkeland

Nyheter

Denne uken og neste uke vil noen veistrekninger i Sortland være stengt eller ha lysregulering på nattestid.

Strekningen mellom Selnes, like ved Brenna, og Skjerfjordeidet på Fv. 820 i Sortland kommune vil i perioder være helt stengt frem til neste uke.

Det melder Vegtrafikksentralen Nord på Twitter.

De melder at strekningen vil være stengt mellom 21.00 og 06:00 mandag til torsdag denne uke og neste uke.

Vegtrafikksentralen melder også at det vil være lysregulering på Sortlandsbrua fra 20:00 til 06:00 frem til onsdag denne uken grunnet bruspyling.

Veiarbeid flere steder

I tillegg til dette gjennomføres det ifølge Vegtrafikksentralen veiarbeid på flere andre strekninger i regionen:

Ved Sørdalstunnelen på Lofast er det frem til 21:00 tirsdag kveld manuell dirigering grunnet vedlikeholdsarbeid. Ventetiden kan bli på inntil 30 minutter.

Fra 31. mai og til 30. juni vil det være redusert fremkommelighet på grunn av vedlikeholdsarbeid i Alsvåg på strekningen mellom Elvenes og Myre. Dette gjelder mandag til lørdag i disse ukene fra 07:00 til 19:00.

Fra 25. mai og til 12. juni er det nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen og innsnevring av vei ved Roksøyelv bru i Sortland kommune. Dette grunnet vedlikeholdsarbeid, som gjennomføres alle dager fra 07:00 til 19:00.

Fra 31. mai og til 2. juni kan strekningen mellom Åknes og Bømyra i Andøy kommune bli stengt i perioder på inntil to timer mellom 07:00 og 18:00. Dette grunnet dekkelegging.

Mellom 31. mai og 4. juni er et felt stengt mellom Åse og Risøyhamn i Andøy kommune grunnet vegarbeid. Dette gjelder mandag til torsdag mellom 21:00 og 07:00.