Barna får ikke leke sammen på skolen tross grønt nivå:

– Barna har blitt straffet nok

Selv om det offisielt er grønt nivå i Hadsel og grønt nivå på skoler og barnehager, får ikke barna til Arne Pedersen leke sammen eller med elever fra andre klassetrinn i friminuttene på skolen. – Det er bullshit, sier han om praksisen.

Uforståelig: - Det henger ikke på greip at barna ikke skal få leke sammen i friminuttene når det er grønt nivå i kommunen. At det skyldes på at det er enklere å holde orden på barna blir for dumt, sier forelder Arne Pedersen.  Foto: Per Eivind Knudsen

Nyheter

På et foreldremøte denne uken informerte ledelsen ved Stokmarknes skole at de opererer på gult nivå. Eller, rettere sagt at de drifter på grønt nivå, men opprettholder inndelingen i klassetrinn og separate friminutter.