Foreldre bekymret: – Barnehagen er for liten allerede

Et snaut år etter at Åse barnehage ble nedlagt, har foreldrene en alarmerende beskjed til Andøy kommune. Risøyhamn barnehage er allerede full, og de trenger både flere plasser og større areal.

Bekymret: Risøyhamn barnehages foreldregruppe ønsker å vite hva slags plan Andøy kommune har for å dekke behovet for barnehageplasser i Risøyhamn fremover. Fra venstre Kristoffer Skavhaug, Eda Lyngra, Stine Vea, Margrethe Bahr Hanssen, Lise Grav, Therese M. Pettersen, Kristine Behrens, Carina B. Vollan, Trude Haraldsvik Johansen, Kristine H. Steen og Kaisa Herfindal.   Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Nyheter

Det er en fortvilt foreldregruppe som møter Andøyposten utenfor Risøyhamn barnehage onsdag kveld. Dagen før har de skrevet brev til samtlige politikere i kommunestyret om behovet for å utvide. Barnehagen med 36 plasser og to avdelinger er full fra høsten, og i løpet av året er det minst fire barn som har behov for barnehageplass. I tillegg til at det er to som ikke er født ennå. Alle med søsken i barnehagen fra før.