Håper å unngå tvangsmulkt på 5.000 kroner dagen

Andøy kommune fikk beskjed om tvangsmulkt fra Arbeidstilsynet dersom ikke brannstasjonene oppgraderes innen 30. juni 2021. Nylig vedtok kommunestyret bygging av ny stasjon til 20 millioner kroner i Risøyhamn.

Håper på rask byggeprosess: Brannkonstablene Trond Johannessen og Svanhild Lanesskog i Risøyhamn håper byggingen av brannstasjon nå endelig går som planlagt. – Vi håper kvisthaugen bak oss skal bli en ny brannstasjon som de har lovet oss i flere år, sier de til Andøyposten.  Foto: Tord Viken

Nyheter

Det var en mørk start på året i Andøy med dødsbrann i Kobbedalen, en dyster påminnelse om at brannberedskap er en fundamental samfunnsoppgave. Brannmannskapene i Andøy, både profesjonelle og frivillige holder høyt nivå, dessverre er ikke tilstanden på infrastrukturen den samme.