– Å ha gjort en positiv forskjell, er viktigst

Ann-Brita Gregersen fikk først panikk da hun besluttet å gå av som rektor på Risøyhamn skole etter 17 år. Det har vært tøffe tak, men hun vil savne skolen, men gir aldri opp engasjementet for lokalsamfunnet.

Dugnadsånden: Ann-Brita Gregersen gleder seg stort over den enorme innsatsen både foreldre og personal har lagt ned i å montere nye lekestativ og oppgradere utearealet. Her demonstrerer Santiago Benitez en ny taubane, som nok blir populært hos både små og større elever.   Foto: Tord Viken

Nyheter

Gregersen er av den sjeldne sorten som utstråler en stille og selvfølgelig autoritet. Ikke i kraft av sin posisjon, men person. Når jeg møter henne på Risøyhamn skole, midt i skoletiden, er stoltheten tydelig når vi går gjennom gangene i «nyskolen».