Lege ba Sarah om å beskrive smerten fra 1-10, der 10 var selvmord: – Ble utrolig sjokkert

Sarah Hagan (18) er fra Øksnes, men bor nå på Sortland. Lørdag ble smertene i ryggen så sterke at hun måtte oppsøke Vesterålen legevakt på Stokmarknes. Det ble en opplevelse hun skulle vært foruten.

Sarah Hagan (18) sier at hun ble helt satt ut av spørsmålet som legen stilte henne.  Foto: Privat

Nyheter

[VOL beklager at det i en tidligere publisert versjon av saken kom frem at Hagan hadde vært på Nordlandssykehuset Vesterålen avdeling Stokmarknes. Det riktige skal være legevakttjenesten på Stokmarknes, som er interkommunal og har Hadsel kommune som vertskommune. Artikkelen ble avpublisert så fort VOL ble gjort oppmerksom på dette. En korrigert versjon med tilsvar fra Hadsel kommune ble publisert onsdag ettermiddag. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at legevakta ligger i samme bygg som Nordlandssykehuset.]