Syklet inn 12 millioner til Barnekreftforeningen og var innblandet i stygg velt

Jack Nikolaisen har de siste dagene vært med og syklet inn 12 millioner kroner til Barnekreftforeningen. Det er imidlertid den stygge velten på turens nest siste dag som Bø-syklisten kommer til å huske best fra dette prosjektet.

Jack Nikolaisen gikk i asfalten og ble skadet i Beitstad i Nord-Trøndelag. Han slipper heldigvis unna varige men.  Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

Nikolaisen var nemlig innblandet i den stygge velten i Beitstad som ligger et par mil nord for Steinkjer by. Jack og et tjuetalls nordnorske syklister som hadde stø kurs for Trondheim, havnet i asfalten da en av de som lå i front satte fast dekket sitt i sprinkler på ei bru. Både Statens Vegvesen og Trøndelag Fylkeskommune har i etterkant måtte tåle hard kritikk. Spesielt etter at det kom frem at en annen syklist havnet i tilsvarende ulykke på samme bru i fjor.