Episode 3 – Livet til terroristen

Da Anders Behring Breivik var tre år gammel, var barnehagen bekymret. Han lekte ikke, han smilte ikke, han gråt ikke.
Nyheter

Rett før Anders Behring Breivik fyller fire år, flytter han inn på et familiesenter sammen med moren og søsteren sin. De ansatte i barnehagen har vært bekymret. I rapporter har de beskrevet en liten gutt som ikke viser noen følelser.

– Vi vet at det var noe som ikke stemte med den barndommen, sier Åsne Seierstad til Faktisk.no.

Dette er episode 3 i en dokumentarserie i fem deler om terrorangrepene i Oslo og på Utøya, produsert av Faktisk.no.

Det er ti år siden terrorangrepene, en dag de færreste glemmer. Men mange av dem som er barn og unge i dag, husker det ikke. I en serie korte dokumentarer tilpasset denne målgruppen, forklarer redaksjonen i Faktisk.no hva som skjedde og hvorfor.