Her blir det fire nye fartshumper og lavere fartsgrense

I flere år har beboere i Kirkåsveien på Sortland og politiet ønsket flere fartshumper og redusert fartsgrense. I løpet av de kommende ukene vil ønsket bli oppfylt.

Per dags dato er det en fartshump i Kirkåsvegen på Sortland. I løpet av de neste ukene øker antallet til totalt fem.  Foto: Marius Birkeland

Nyheter

– Vi har underveis fått en del innspill fra beboerne i Kirkåsveien, og har lyttet til disse innspillene. Jeg tror de fleste blir fornøyde. Samtidig er det nok noen som bor i Vestmarka som ikke blir spesielt glade for at de må over fire fartshumper når de skal på jobb. For oss er trafikksikkerhet viktigere enn komfort, og det håper jeg at de har forståelse for, sier Kato Lund, enhetsleder for kommunalteknikk i Sortland kommune.