Ny ledertrio ønsker å skape stabilitet og ro ved Andenes skole

Rektor Wenche Lein Raabye tar grep og samler alle ledelsesfunksjonene ved Andenes skole på tre par hender. På den måten håper hun på ro til å utvikle Andenes skole med en stabil og varig ledelse.

Bedre: – Vi er sikre på at det blir bedre for hele lærerstaben med stabilitet på toppen, sier ledelsestrioen ved Andenes skole. Fra venstre Thomas Pareli Seines, Wenche Lein Raabye og Siri Kathrine Nyheim.  Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Nyheter

Raabye har tenkt mye på hvordan ledelsen skal kunne stå i rollene sine uten å bli satt tilbake i utviklingen ved at folk slutter, slik det har vært mye av ved Andenes skole siden starten. I disse nedskjæringstider var det i utgangspunktet ikke ressurser nok til to inspektører, men Raabye fant løsningen